Mentometer traditionell teknik men vi kan ge det mervärde!

Våra programvaror och verktyg för mentometer är anpassade efter olika typ av event/ möten som vi ska jobba med, TV- produktioner, mässor, konferenser etc kräver olika typer av handhavande, presentationsteknik och genomförande. Med radiomentometern kan vi ha många deltagare samtidigt, vi har i Sverige haft 2000 mentometrar i omröstningar med en bra responstid. IR mentometern är ypperlig när många parallella konferenser sker samtidigt och garanterad störningsfrihet önskas. Vi använder även mentometrar som sänder via radio, fungerar ypperligt i de mindre sammanhangen.

Presentation

Mjukvaror som vi använder kan göra allt som man kan önska i grafisk presentation. Färger, bilder, media, övergångar, etc. för att göra presentationen företagsspecifik eller följer den grafiska profil som eventet/TV programmet ska ha.

Historia

Redan 1993 kunde du se premiären för trådlös mentometer i TV i programmet " Det kommer mera" och tävlingsmomentet Tyck & Tryck. Systemet har sedan dess utvecklats av Hovtek till att kunna hantera mer grafik och beräkningar av svaren. Sedan dess har vi gjort flertal TV- produktioner som Parlamentet, Högsta domstolen, Deal no Deal, Comedy Fightclub, Det sociala spelet etc. med mentometer.