• Om oss

Vi har hela världen som vårt arbetsfält!

Mentometermannen är ett samarbete mellan några av landets mest erfarna leverantörer av interaktiva tjänster och produkter.

Vi har hela världen som vårt arbetsfält. I Sverige finns vi på ett flertal platser, så det finns alltid en operatör nära dig.

Våra programvaror och verktyg för mentometer är anpassade efter olika typ av event/ möten som vi ska jobba med, TV- produktioner, mässor, konferenser etc kräver olika typer av handhavande, presentationsteknik och genomförande.

 

Med radiomentometern kan vi ha många deltagare samtidigt, vi har, i Sverige, haft 2500 mentometrar i samtidiga omröstningar med en bra responstid. IR mentometern är ypperlig när många parallella konferenser sker samtidigt och garanterad störningsfrihet önskas.

Inget uppdrag är omöjligt. Genom åren har specialfunktioner i omröstningen efterfrågats. Då meddelar vi Folke Söderström, som snabbt tar fram exempel på omprogrammering och säkerställer funktionerna.

Det finns många exempel på dessa specialfunktioner, där "klappometern" med röstning via handklapp programmerats. Likaså tidsstyra röster för gameshows. Idéerna sätter begränsningarna, vi gör idéerna till verklighet.